Pályázatok melyeken részt vettünk

  1. Munkahelyet teremtettünk! 5 fő részére A pályázatunkat véglegesítettük és elfogadásra került. Elnyert támogatás: 25 801 846 Ft A pályázatot elkészítettük, un. ráépülő programként, amelyben tovább szeretnénk vinni és fejleszteni a baromfi tenyésztést, és folytatni a kertészeti termelést. Mezőgazdasági program, ráépülő program A pályázatot készítették: Weinerné Kovács Zita, Kabai Anita, Gulyás László
  2. Munkahelyet teremtettünk! 7 fő részére A pályázatunkat véglegesítettük és elfogadásra került. Elnyert támogatás: 10 919 976 Ft Helyi sajátosságokra épülő közfoglalkoztatás Állatbemutató udvar létrehozása A Bátmonostori Nonprofit Kft. sikerrel pályázott a Belügyminisztérium által meghirdetett Startmunka programban, és 7 fő foglalkoztatására nyert forrást. A pályázatot készítették: Weinerné Kovács Zita, Kabai Anita, Gulyás László
  3. A MAZSÖK pályázatot írt ki, amelyben 20 millió Ft elnyerése lehetséges a régi zsidó temetők rendbetételére. Korábban a MAZSIHISZ-nél folytatott tárgyalásaim eredményeképpen, a Bátmonostori zsidó temetőt prioritás 1 osztályba sorolták. A pályázatot elkészítettem de a Nonprofit Kft. nem adhatta be a pályázatot adminisztratív előírások miatt. A pályázat beadására csak az Önkormányzat volt a jogosult, de az Önkormányzat nem adta be a pályázatot, így a pályázatról, valamint a 20.000.000 Ft -ról lemaradt a település.
  4. Vállalkozásunk munkabér támogatási igényt nyújtott be a Bajai Járási Hivatalhoz, Ságodi Zoltán munkabérének támogatására. Pályázatunkat a BJH elfogadta.
  5. Vállalkozásunk munkabér támogatási igényt nyújtott be a Bajai Járási Hivatalhoz, Sümegi István munkabérének támogatására. Pályázatunkat a BJH elfogadta.
  6. Vállalkozásunk munkabér támogatási igényt nyújtott be a Bajai Járási Hivatalhoz, Rohonczi Balázs munkabérének támogatására. Pályázatunkat a BJH elfogadta.
  7. Startmunka pályázat kidolgozása, ráépülő program megvalósítására, mezőgazdasági program, növénytermesztés, kertészet, baromfi tartás. A program keretén belül dió, homoktövis, akác ültetvény kerül létrehozásra. Beszerzések tekintetében 1 db függesztett gabonavetőgépet vásároltunk. Elnyert támogatás: 28.873.049 Ft
  8. A vidékfejlesztési pályázatok lehetőséget nyújtottak a települési piacok korszerűsítésére, árusító helyek, WC komplexum és burkolatok kialakítására. Pályázható összeg: 20 millió Ft. Az elképzelés szerint az új piac a központi autóbusz megálló-belterületi aszfaltozott út-templomkerti járda közti területen valósult volna meg. A vizesblokk a jelenleg is járda mellett álló kis épület bővítésével valósult volna meg. Sajnos a területet -bár ígéretet kaptunk rá- nem biztosította az Önkormányzat, így a pályázatot nem tudtuk benyújtani.
  9. Elkezdtük a II. gyakornoki program kidolgozását, tervezését és a beadás lezárását. 2016.11.23. A pályázat elektronikus és papír alapú formákban is benyújtásra került. A pályázatot 2017 évben megnyertük, 19.45 millió Ft áll a rendelkezésünkre a megvalósításra.
  10. Elkezdtük az IPA, határokon átnyúló, nemzetközi pályázatunk előkészítését. 2016.11.23. Zomborban megbeszélést tartottunk a szerb és a magyar partnerek részvételével. Előzetes terveink szerint 400.000 € -s költségvetésű projektben gondolkodunk. Annak ellenére, hogy rengeteg munkát, energiát fektettünk a projekt előkészítésébe, sajnos nem nyertünk.

Oldalak