Pályázatok melyeken részt vettünk

  1. Munkahelyet teremtettünk! 5 fő részére A pályázatunkat véglegesítettük és elfogadásra került. Elnyert támogatás: 25 801 846 Ft A pályázatot elkészítettük, un. ráépülő programként, amelyben tovább szeretnénk vinni és fejleszteni a baromfi tenyésztést, és folytatni a kertészeti termelést. Mezőgazdasági program, ráépülő program A pályázatot készítették: Weinerné Kovács Zita, Kabai Anita, Gulyás László
  2. Munkahelyet teremtettünk! 7 fő részére A pályázatunkat véglegesítettük és elfogadásra került. Elnyert támogatás: 10 919 976 Ft Helyi sajátosságokra épülő közfoglalkoztatás Állatbemutató udvar létrehozása A Bátmonostori Nonprofit Kft. sikerrel pályázott a Belügyminisztérium által meghirdetett Startmunka programban, és 7 fő foglalkoztatására nyert forrást. A pályázatot készítették: Weinerné Kovács Zita, Kabai Anita, Gulyás László
  3. Startmunka pályázat kidolgozása, ráépülő program megvalósítására, mezőgazdasági program, növénytermesztés, kertészet, baromfi tartás. A program keretén belül dió, homoktövis, akác ültetvény kerül létrehozásra. Beszerzések tekintetében 1 db függesztett gabonavetőgépet vásároltunk. Elnyert támogatás: 28.873.049 Ft
  4. A MAZSÖK pályázatot írt ki, amelyben 20 millió Ft elnyerése lehetséges a régi zsidó temetők rendbetételére. Korábban a MAZSIHISZ-nél folytatott tárgyalásaim eredményeképpen, a Bátmonostori zsidó temetőt prioritás 1 osztályba sorolták. A pályázatot elkészítettem de a Nonprofit Kft. nem adhatta be a pályázatot adminisztratív előírások miatt. A pályázat beadására csak az Önkormányzat volt a jogosult, de az Önkormányzat nem adta be a pályázatot, így a pályázatról, valamint a 20.000.000 Ft -ról lemaradt a település.
  5. Vállalkozásunk munkabér támogatási igényt nyújtott be a Bajai Járási Hivatalhoz, Ságodi Zoltán munkabérének támogatására. Pályázatunkat a BJH elfogadta.
  6. Vállalkozásunk munkabér támogatási igényt nyújtott be a Bajai Járási Hivatalhoz, Sümegi István munkabérének támogatására. Pályázatunkat a BJH elfogadta.
  7. Vállalkozásunk munkabér támogatási igényt nyújtott be a Bajai Járási Hivatalhoz, Rohonczi Balázs munkabérének támogatására. Pályázatunkat a BJH elfogadta.
  8. Startmunka pályázat kidolgozása, ráépülő program megvalósítására, mezőgazdasági program, növénytermesztés, kertészet, baromfi tartás. A program keretében beszerzésre került 1 db kombinátor, 1 db kultivátor, 1 db kukorica vetőgép és 1 db keltetőgép.
  9. A pályázatot megnyertük, mintegy 19.400.000 Ft összegben fordíthatunk támogatást fejlesztésre, szakemberek alkalmazására. A pályázat keretein belül 7 fő felvételét tudtuk megvalósítani. Beszereztünk 1 db Honda fűnyíró traktort, 1 db ALU guruló állványt, gödörfúrót, vésőgépet és 1 számítógép konfigurációt.
  10. A pályázat beadásra került, a szükséges hiánypótlást elkészítettük. Jelenleg várjuk a bírálat eredményét.

Oldalak