Pályázatok melyeken részt vettünk

  1. Startmunka pályázat kidolgozása, ráépülő program megvalósítására, mezőgazdasági program, növénytermesztés, kertészet, baromfi tartás. A program keretén belül dió, homoktövis, akác ültetvény kerül létrehozásra. Beszerzések tekintetében 1 db függesztett gabonavetőgépet vásároltunk. Elnyert támogatás: 28.873.049 Ft
  2. A MAZSÖK pályázatot írt ki, amelyben 20 millió Ft elnyerése lehetséges a régi zsidó temetők rendbetételére. Korábban a MAZSIHISZ-nél folytatott tárgyalásaim eredményeképpen, a Bátmonostori zsidó temetőt prioritás 1 osztályba sorolták. A pályázatot elkészítettem de a Nonprofit Kft. nem adhatta be a pályázatot adminisztratív előírások miatt. A pályázat beadására csak az Önkormányzat volt a jogosult, de az Önkormányzat nem adta be a pályázatot, így a pályázatról, valamint a 20.000.000 Ft -ról lemaradt a település.
  3. Vállalkozásunk munkabér támogatási igényt nyújtott be a Bajai Járási Hivatalhoz, Ságodi Zoltán munkabérének támogatására. Pályázatunkat a BJH elfogadta.
  4. Vállalkozásunk munkabér támogatási igényt nyújtott be a Bajai Járási Hivatalhoz, Sümegi István munkabérének támogatására. Pályázatunkat a BJH elfogadta.
  5. Vállalkozásunk munkabér támogatási igényt nyújtott be a Bajai Járási Hivatalhoz, Rohonczi Balázs munkabérének támogatására. Pályázatunkat a BJH elfogadta.
  6. Elkezdtük a II. gyakornoki program kidolgozását, tervezését és a beadás lezárását. 2016.11.23. A pályázat elektronikus és papír alapú formákban is benyújtásra került. A pályázatot 2017 évben megnyertük, 19.45 millió Ft áll a rendelkezésünkre a megvalósításra.
  7. Elkezdtük az IPA, határokon átnyúló, nemzetközi pályázatunk előkészítését. 2016.11.23. Zomborban megbeszélést tartottunk a szerb és a magyar partnerek részvételével. Előzetes terveink szerint 400.000 € -s költségvetésű projektben gondolkodunk. Annak ellenére, hogy rengeteg munkát, energiát fektettünk a projekt előkészítésébe, sajnos nem nyertünk.
  8. Startmunka pályázat kidolgozása, ráépülő program megvalósítására, mezőgazdasági program, növénytermesztés, kertészet, baromfi tartás. A program keretében beszerzésre került 1 db kombinátor, 1 db kultivátor, 1 db kukorica vetőgép és 1 db keltetőgép.
  9. A pályázatot megnyertük, mintegy 19.400.000 Ft összegben fordíthatunk támogatást fejlesztésre, szakemberek alkalmazására. A pályázat keretein belül 7 fő felvételét tudtuk megvalósítani. Beszereztünk 1 db Honda fűnyíró traktort, 1 db ALU guruló állványt, gödörfúrót, vésőgépet és 1 számítógép konfigurációt.
  10. A pályázat beadásra került, a szükséges hiánypótlást elkészítettük. Jelenleg várjuk a bírálat eredményét.

Oldalak